Vape farligt att röka i sängen?

Till och börja med så är inte vape farligt i sängen bara för att det är en Vape, utan det handlar snarare om hur den behandlas när den ligger i din säng.

En vape är en ecigg som innehåller ett batteri som kan sprängas och fatta eld om den blir för varm och överhettad. Det i sin tur kan göra att din säng fattar eld av batteriet i din vape om din säng inte är brand säker.

Det finns några sängar på marknaden som klarar att stå emot en brand och dessa sängar kan du läsa om på sangtest.se som är en hemsida som testar sängar.

På den sidan kan du läsa mer om hur farligt det kan vara att röka en Vape i sängen. Deras test av sängar och vapes är utför med en ecigg som är köpt på Vape.se som är en svensk vaping butik.

Olika vapes är olika bra och farliga att använda i sängar beroende på hur bra kvalité som det är på batteriet och sängen.

Vid köp av säng och vape så skall du alltid först läsa på lite och kolla in olika test som finns på nätet. Det kan rädda liv den dagen då du domnar med din vape i sängen.

Låt bli vape rökande i sängen

Minst farligt är det att låta bli dina vape helt och hållet i sängen, då behöver du inte vara orolig för några olyckor.

Vi har alla sett videos på Youtube och bilder i tidningar på mäniskor som köpt sig en vape i en butik och fått halva ansikten insprängda pga av vårdslöshet vid användning.

Det är lätt att undvika dessa farliga fällor som finns i samband med vape i sängen helt enkelt, låt bli det.