RusVPN: Det billigaste från de bästa fri vpn för Android med 7 dagar gratis test

RusVPN är den mest tillgängliga från topp tre och i allmänhet den bästa leverantören. Det erbjuder användarna allt för korrekt användning av VPN för $ 1,99 per månad.

I Android-appen kan du antingen aktivera en test: bästa vpn-tjänsterna för att surfa anonymt för en enhet samtidigt eller välja appar som inte behöver en VPN eller utesluta separata webbadresser. Det är bekvämt när du behöver besöka lokala webbplatser med en riktig IP-adress. Dessutom har Android-versionen en Kill Switch som skyddar dina program under återanslutning av VPN när du byter plats eller instabila anslutningar.

10 bästa VPN-tjänster för Sverige – Skydda din integritet

Populariteten av RusVPN är lägre än NordVPN eller CyberGhost VPN eftersom företaget är lite över ett år.

Den har inte sådan utökad infrastruktur som andra konkurrenter, men dess användarvänliga program för Android fungerar snabbt, säkert och har viktiga extra funktioner som konkurrenterna inte har:

Använd små paket (inklusive den här inställningen gör stabiliteten högre i vissa mobila nätverk).
Valet av krypteringsprotokoll (AES-256 eller Chacha20Poly1305) och tunnelprotokoll (IKEv2 eller OpenVPN);
Kill Switch avstängning;
Multihop (13 varianter av kedjor av två VPN för maximal integritet).

Dessutom finns det 2 funktioner som liknar funktionerna i NordVPN eller CyberGhost VPN:

Whitelister (val av applikationer och webbadresser som inte bör dirigeras via VPN)
CleanWeb (skydd mot spårning och skadliga webbplatser)
6 enheter samtidigt

ExpressVPN föreslår valet bland 1000 servrar i 60 länder. Hastighetstester visade kontroversiella resultat. Det finns platser med en bra hastighet mer än 50Mbit / s, och det finns platser med hastigheten lägre än 20Mbit / s:

DE: 65 Mbit/s
USA (Chicago): 7Mbit/s
USA (Denver): 22Mbit/s

PureVPN är en av de perfekta VPNS för Netflix, Torrenting och KODI. RusVPN säkra jurisdiktion på Brittiska Jungfruöarna bortom 5 ögon och 14 ögon allianser gör det möjligt att vara lojal mot användarnas handlingar.

“Skottsäker” kryptering och bristen på IP-läckor i applikationerna för alla plattformar garanterar kundens säkerhet. Tyvärr har förvirringen av trafiken i appen för Android inte utvecklats ännu. Det är nödvändigt för att arbeta i Kina eller i andra länder med en blockerad fri VPN. Endast NordVPN från topp 5 ledare inkluderar denna möjlighet för Android.

Det finns ett praktiskt sätt att prova RusVPN gratis. De ger en 7-dagars gratis testperiod på Android-programmet. Dessutom behöver du inte ett betalkort för att använda det.

Du har en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Du kan kontakta dess kundtjänst som är tillgänglig 24/7.

Även om RusVPN lanserades först 2018 har den redan haft allt som krävs för att lösa de flesta av fria VPN:s uppgifter. Naturligtvis är hastigheten på någon plats inte den högsta, men priset är mycket prisvärd. Jag föreslår Surfshark som en allrengöringsmedel VPN för alla plattformar, om den största hastigheten är inte viktigt för dig.